Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herb

Schrijver:
Titel: Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!!
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, Rotterdam
Bijzonderheden: 1e druk, 1938, ingenaaide paperback, met zeldzaam stofomslag
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 7,65 (binnen Nederland)
Meer info:
zie ook de andere Marten Toonder (bekend van Tom Poes en heer Bommel) gerelateerde items die ik aanbied uit verzameling! Dit boek komt uit een topverzameling van onder andere oude boeken met illustraties en stofomslagen van Marten Toonder....

Dit is de eigenlijk onvindbare ingenaaide versie van deze 1e druk! onvindbaar omdat de meeste ingenaaide versies door de bibliotheken en leesbibliotheken werden gekocht toentertijd en door hen ingebonden werden in eigen beheer. De ingenaaide versie was goedkoper dan de gebonden versie namelijk. Maar daardoor is er haast niets meer van over! Ook omdat de ingenaaide paperback sneller kapot ging! Zeer bijzonder dat deze dus nog heeft overleefd! Interessant is ook dat het ongesneden snedes heeft (Zie de foto's)

Het stofomslag is van de hand van Marten Toonder. Dit omslag ontbreekt eigenlijk altijd bij dit soort boeken en is dus ZEER zeldzaam. Stofomslag is ondanks een paar gebruiksspoortjes (rug is wat verbruind) nog in zeer goede en verzamelwaardige staat. boek is een beetje schuin gelezen.
Verder lezen

Toonder verzameling

particulier

Toonder verzameling uit Dordrecht

Via deze weg verkoop ik een deel van mijn Marten Toonder verzameling. Ik ben mij namelijk aan het specialiseren binnen deze verzameling en ook vanwege ruimtegebrek kan ik niet alles meer goed kwijt. Hier is dus uw kans om bijzondere of leuke verzamelobjecten te scoren uit een interessante collectie!
SLA UW SLAG!!!!!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!! Coolen, Antoon, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Herberg in 't misverstand / ZEER ZELDZAME INGENAAIDE VERSIE MET STOFOMSLAG!!!!!!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Toonder verzameling

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Toonder verzameling
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Toonder verzameling een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Toonder verzameling vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Toonder verzameling kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.