E. Leysen - Het houden van gezonde vissen en het verzorgen van

Schrijver:
Titel: Het houden van gezonde vissen en het verzorgen van zieke vissen
ISBN: 9789080455214
Uitgever: Leysen Eddy
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 21,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijver deelt zijn ervaringen voor andere liefhebbers in bruikbare informatie en raadgevingen, vooral op het gebied van het gezond houden van vissen en het behandelen van vissenziektes. Vissen worden hoe langer hoe meer aangezien als huisdieren en de echte liefhebbers getroosten zich geld noch moeite om hun dieren in optimale conditie te houden.
Vissen zijn met hun ganse lichaam permanent in contact met het omgevende water. Voor hen is er geen uitwijkmogelijkheid indien er iets mis gaat met het water van de vijver of het aquarium. Zij zijn aangewezen op wat wij, liefhebbers, hen geven. Vissen die in goede omstandigheden gehouden worden kunnen tegen een stootje, of beter gezegd, tegen een parasietje. De liefhebber vermijdt zo de helft van de hier behandelde ziektes want de meeste ziektes zijn echte zwakte verschijnselen. Dat wil zeggen dat de vis altijd enkele parasieten heeft en daarmee kan leven.
De parasieten vermenigvuldigen zich echter massaal indien de vis verzwakt door uitwendige invloeden zoals waterkwaliteit en stress. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de samenstelling van het water en het voedsel: Twee determinerende factoren in deze mooie hobby.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Leysen - Het houden van gezonde vissen en het verzorgen van zieke vissen E. Leysen - Het houden van gezonde vissen en het verzorgen van zieke vissen