Koen Hermans, Dries Van den Bosch - Zorg voor welzijn oude vrag

Schrijver:
Titel: Zorg voor welzijn oude vragen en nieuwe antwoorden
ISBN: 9789033489754
Uitgever: Uitgeverij Acco
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 20,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Professor Frans Lammertyn heeft gedurende heel zijn carrière het welzijnsbeleid in België/Vlaanderen kritisch onder de loep genomen. In 1996 maakte hij een stand van zaken op in 'De zorg voor welzijn: actuele antwoorden op oude vragen'. Anno 2012 blijken heel wat toenmalige 'nieuwe antwoorden' nog steeds brandend actueel: vermaatschappelijking van de zorg, activering, persoonsgebonden financiering, casemanagement, ervaringsdeskundigheid. Tegelijkertijd zijn in de afgelopen 15 jaar nieuwe thema's aan de oppervlakte gekomen: een groeiend tekort aan zorgpersoneel, de vraag naar efficiëntie en effectiviteit, de multiculturalisering, integraal werken, ... Tijd dus voor een reflectie en een evaluatie van het welzijnsbeleid in Vlaanderen.
Naar aanleiding van de emeritaatsviering van prof. Lammertyn willen (oud-)medewerkers van Frans Lammertyn het artikel 'De zorg voor welzijn' tegen het licht te houden. Welke successen heeft het welzijnsbeleid geboekt? En wat zijn de nieuwe uitdagingen en antwoorden die zich aftekenen?
Dit boek omvat bijdragen van Koen Hermans, Anja Declercq, Erik Samoy, Peggy De Prins, Luc Goossens, Dirk Luyten, Lesley Hustinx en Jozefien Godemont, en Aleidis Devillé, die elk vanuit hun expertise reflecteren op de recente evoluties in en uitdagingen van het welzijnsbeleid in Vlaanderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koen Hermans, Dries Van den Bosch - Zorg voor welzijn oude vragen en nieuwe antwoorden