MacIntyre, V.N. - De kristallen ster (Star Wars Legends: Novels

Schrijver:
Titel: De kristallen ster (Star Wars Legends: Novels)
ISBN: 9789029067751
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2000, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Prinses Leia, Chewbacca en R2-D2 doen op hun tocht langs enkele werelden van de Nieuwe Republiek de planeet Munto Codru aan. Tot Leia’s ontzetting worden haar kinderen – Jacen, Jaina en Anakin – van de planeet ontvoerd.

De machthebbers op Munto Codru doen hier aanvankelijk nogal luchtig over. Het zou gaan om een zogenaamde coup-ontvoering, een traditionele manier om aandacht te vragen voor problemen. Leia besluit de zaken echter niet af te wachten en gaat samen met R2-D2 en Chewbacca op zoek naar haar kinderen.

Han Solo, niet op de hoogte van de kidnapping, is ondertussen samen met Luke Skywalker en C-3PO naar het afgelegen ruimtestation Crseih afgereisd, daartoe aangezet door een mysterieus bericht dat verband houdt met een verdwenen Jedi.

Intussen is de machtige Sith Lord Hethrir bezig met het trainen van een legertje jonge kinderen met Jedi-gaven. Zijn doel is niets minder dan het laten herrijzen van het Rijk...
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacIntyre, V.N. - De kristallen ster (Star Wars Legends: Novels)