Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographi

Schrijver:
Titel: L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine
Taal: Frans
Uitgever: Liège, Imprimerie H. Vaillant-Carmanne
Bijzonderheden: 1926, VI-306pp, 17x25cm, hardcover, privébinding, groen linnen, ill., 32 platen in z/w, 3 uitklapbare kaarten in kleur
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Couverture rigide, reliure privée, toile verte.
48 figures dans le texte, 32 planches hors texte, 3 cartes hors texte en couleur.
Mooie ex libris van P L Scholten voor A Scheygrond. Bel ex libris de P L Scholten pour A Scheygrond

De Boeksneuper uit Zwolle

particulier

Logo De Boeksneuper

Particulier met plezier in antiquarische boeken en curiosa. U bent welkom om in mijn aanbod te sneupen. U kunt uw bestelling ook ophalen.
Beschadigingen aan de boeken vermeld ik altijd (foto's). Opdrachten, namen en andere teksten op het schutblad horen erbij en zijn niet vermeld, tenzij vermeldenswaard in positieve of negatieve zin.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine Lefevre, M.A. - L'Habitat rural en Belgique. Étude de Géographie humaine

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boeksneuper

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boeksneuper
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boeksneuper een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boeksneuper vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boeksneuper kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.