Daniel Cole - Ragdoll (Special Book&Service 2021)

Schrijver:
Titel: Ragdoll (Special Book&Service 2021)
ISBN: 9789021027838
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ragdoll is een spannende thriller geschreven door Daniel Cole. Het boek volgt de hoofdpersoon, detective William Fawkes, bijgenaamd Wolf, terwijl hij een angstaanjagende zaak probeert op te lossen.

Het verhaal begint wanneer er een gruwelijke moord plaatsvindt in Londen. Het lichaam van een man wordt gevonden, bestaande uit de lichaamsdelen van zes verschillende slachtoffers, die aan elkaar zijn genaaid om een soort 'ragdoll' te vormen. Al snel wordt ontdekt dat er een lijst is met zes namen van mensen die het volgende slachtoffer zullen worden. Wolf wordt betrokken bij het onderzoek en realiseert zich al snel dat hij persoonlijk betrokken is bij de zaak, aangezien zijn ex-vrouw, journaliste Andrea Hall, op de lijst staat.

Terwijl Wolf en zijn team proberen de moordenaar te vinden en de volgende slachtoffers te beschermen, worden ze geconfronteerd met een reeks bizarre aanwijzingen en wendingen. De moordenaar lijkt altijd een stap voor te zijn en laat cryptische boodschappen achter op de plaats delict. Wolf moet zijn eigen demonen onder ogen zien terwijl hij de puzzelstukjes probeert samen te voegen en de moordenaar te stoppen voordat het te laat is.

Ragdoll is een meeslepende thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt. Het verhaal is goed geschreven en zit vol met plotwendingen en verrassingen. Daniel Cole weet de spanning op te bouwen en de lezer constant op het puntje van zijn stoel te houden. De personages zijn goed ontwikkeld en hebben allemaal hun eigen unieke persoonlijkheden en achtergronden.

Wat dit boek echt onderscheidt, is de gruwelijkheid van de moorden en de creativiteit van de moordenaar. De beschrijvingen van de lichamen en de manier waarop ze zijn samengesteld, zijn angstaanjagend en macaber. Het zorgt ervoor dat de lezer op het puntje van zijn stoel zit en zich afvraagt wat voor zieke geest er achter deze gruweldaden zit.

Ragdoll is een boek dat je niet gemakkelijk weglegt. Het is verslavend en laat je constant gissen naar de identiteit van de moordenaar. Het is een duister en meeslepend verhaal dat je tot de laatste pagina in zijn greep houdt.

Kortom, Ragdoll is een angstaanjagende en meeslepende thriller die je op het puntje van je stoel houdt. Met zijn gruwelijke moorden, spannende plot en goed ontwikkelde personages is dit boek een absolute aanrader voor liefhebbers van het genre.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniel Cole - Ragdoll (Special Book&Service 2021)