nvt, D.A. van den Wall Bake - Zwaar Weer

Schrijver:
Titel: Zwaar Weer
ISBN: 9789059016965
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zwaar weer gaat over waargebeurde crisissituaties. Hoe bereid je je voor? Hoe kun je - zo goed en kwaad mogelijk - crisissituaties beheersen en de gevolgen ervan beperken? Daarbij gaat Zwaar weer vooral over de menselijke factor. Over achteraf goed gebleken keuzes in momenten van ultieme spanning en verwarring. Zwaar weer wil per definitie zeggen dat stuurmanskunst vereist is en dat improviseren nodig blijft, hoe goed je je ook hebt voorbereid.

In dit boek staan zestien praktijkgevallen waarbij organisatiekundige aspecten aan de orde waren, afgewisseld met enkele meer beschouwende thema's en intermezzo's in de vorm van minicases over menselijke factoren. Het is geschreven door een ploeg Berenschot-adviseurs en aangevuld met korte reacties van een doorsnede van mensen met wie zij hebben samengewerkt op dit terrein, zoals burgemeester Brouwer van Utrecht, kardinaal Simonis, voorzitter Oosting van de Commissie onderzoek vuurwerkramp en nationaal co?rdinator Crisisbeheersing Geveke.

Het boek is daarmee vooral een reflectie van Berenschot op twintig jaar advieservaring op dit terrein. Een handreiking bij crisisbeheersing. De bundel gaat over bijdragen uit de organisatiekunde aan de beheersing van latente en grootschalige narigheden en geeft stof tot nadenken over hoe zaken goed kunnen verlopen, maar soms ook faliekant mis kunnen gaan. Zwaar weer laat zien hoe momenten van angst en onzekerheid verlammend werken, maar ook hoe ze als onverwachte kansen kunnen worden benut. Bewonder- en verwonderpunten waarmee lezers een stap verder komen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

nvt, D.A. van den Wall Bake - Zwaar Weer