Levene Louise - A Vision of Loveliness

Schrijver:
Titel: A Vision of Loveliness
ISBN: 9781408809822
Uitgever: Bloomsbury Publishing PLC
Bijzonderheden: Goed - met lichte gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het verhaal draait om schoonheid, esthetiek en misschien wel de zoektocht naar een ideaalbeeld van lieflijkheid. Deze titel kan wijzen op een verkenning van uiterlijke en innerlijke schoonheid, of het nu gaat om een persoon, een object of een concept. Het is een verhaal dat draait om kunst, liefde, of het streven naar iets buitengewoon moois.
Er was veel aan Louise's boek dat ik leuk vond. Haar gevoel voor de tijdsperiode is uitstekend en het staat zeer in contact met de realiteit van die tijd - ik denk in het bijzonder aan waar ze een prachtige japon beschreef die de heldin moest modelleren, maar deze was erg vies en bezweet. Ze heeft de naoorlogse periode zeer goed onderzocht, maar ze raakt een beetje te veel bezig met sommige details, bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de gebruikte producten bij naam werden genoemd die destijds in omloop waren. Ik had het gevoel dat ze af en toe afleidden van het plot. Ik vond het einde erg leuk.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.