Nooteboom, Cees - Afscheid / Gedicht uit de tijd van het virus

Schrijver:
Titel: Afscheid / Gedicht uit de tijd van het virus
ISBN: 9789083048062
Taal: Nederlands
Uitgever: Koppernik
Bijzonderheden: 2020, linnen hardcover met stofomslag, goed exemplaar
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De nieuwe dichtbundel van Cees Nooteboom, Afscheid, begon in een tuin, wat er beschreven werd waren mediterrane planten, maar wat er tevoorschijn kwam waren gedachten over de oorlog, beelden uit een ver verleden dat nooit is verdwenen. En daarna nam het gedicht nogmaals een wending toen een geheimzinnig virus ineens de wereld beheerste en het leven veranderde.
Afscheid is een indrukwekkende bundel, die ervan getuigt dat de dichter Cees Nooteboom in de loop der jaren alleen maar beter is geworden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nooteboom, Cees - Afscheid / Gedicht uit de tijd van het virus Nooteboom, Cees - Afscheid / Gedicht uit de tijd van het virus