Hoek, Sietse van der - Meneer Aart - Leven en werken van de man

Schrijver:
Titel: Meneer Aart - Leven en werken van de man die geen kindervriend wil heten
ISBN: 97890204043589
Taal: Nederlands
Uitgever: Vee
Bijzonderheden: paperback, in goede staat, kaft gebruikersspoortje
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aart Staartjes kan zonder overdrijving de peetvader
van de Nederlandse kindertelevisie worden genoemd. Wars van conventies, grote woorden en het brede gebaar, heeft hij als acteur, verteller, regisseur en programmamaker meer dan een kwart eeuw het gezicht bepaald van de kinderprogramma's als de Stratenmakeropzeeshow, J.J. de Bom, Ome Willem. Sesamstraat en Het Klokhuis.

'Alleen het beste is goed genoeg voor kinderen,' was altijd zijn uitgangspunt: de beste tekstschrijvers, de beste acteurs, de beste musici. Het was kindertelevisie waar de makers zelf eveneveel lol aan beleefden als de kinderen en volwassenen die ernaar keken.

In de programma's van Aart Staartjes kwamen voor het eerst op de Nederlandse televisie ook de droevige en angstige aspecten van de kinderwereld aan bod. Maar uiteindelijk was het altijd weer het 'begin-mooie' van de kinderwereld dat ze vierden.

Joost Prinsen, Wietke van Dort, Hans Dorrestijn, Edwin Rutten, Loed Luca, Pino, Frank Groothof, Bram van der Vlugt en al die andere acteurs, schrijvers en technici die met hem gewerkt en geleefd hebben, vertellen in dit boek over hun niet zelden hilarische ervaringen met Aart Staartjes, en schetsen zijn betekenis voor de Nederlandse kindertelevisie. Ook zelf komt hij uitvoerig aan het woord in een terugblik op zijn leven en carrière, zijn jeugd in Amsterdam-Noord , zijn opleiding in de kunst, zijn hekel aan deftig toneel, zijn ruzies met de hoge heren en collega's zijn ongelukkig huwelijk, en hij onthult de reden waarom hij zich meer en meer terugtrekt op zijn Griekse eiland.
Verder lezen

Wi(e)lskracht Books uit Mierlo

particulier

Logo Wi(e)lskracht Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoek, Sietse van der - Meneer Aart - Leven en werken van de man die geen kindervriend wil heten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wi(e)lskracht Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.