Peter Buwalda - Bonita Avenue

Schrijver:
Titel: Bonita Avenue
ISBN: 9789403137100
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 32,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bonita Avenue is een roman geschreven door Peter Buwalda. Het boek vertelt het verhaal van de familie Sigerius, waarin de levens van de verschillende gezinsleden op een complexe manier met elkaar verweven raken.

Het verhaal begint met de introductie van Siem Sigerius, een voormalig judokampioen en wiskundige die nu de rector is van de Twentse universiteit. Hij is getrouwd met Tineke en samen hebben ze twee kinderen: Joni en Aaron. Joni is een getalenteerde fotografe en Aaron is een briljante student die zich echter steeds meer afzondert van zijn familie.

De rustige levens van de Sigerius-familie worden verstoord wanneer Aaron een relatie begint met een meisje genaamd Joni. Dit zorgt voor spanningen binnen het gezin, vooral omdat Joni een donker verleden met zich meedraagt. Daarnaast wordt Siem geconfronteerd met een schandaal rondom zijn schoonzoon, die betrokken blijkt te zijn bij een criminele organisatie.

Terwijl de geheimen en leugens zich opstapelen, begint de familie langzaam uit elkaar te vallen. Siem wordt geconfronteerd met zijn eigen fouten en tekortkomingen, terwijl Tineke worstelt met haar rol als echtgenote en moeder. Joni en Aaron proberen hun eigen weg te vinden in een wereld vol verwarring en bedrog.

Bonita Avenue is een meeslepende roman die de lezer meeneemt in de complexe levens van de Sigerius-familie. Peter Buwalda weet op indrukwekkende wijze de verschillende personages tot leven te brengen en hun innerlijke worstelingen en conflicten te beschrijven. Het boek is rijk aan thema's zoals familie, liefde, schuld en identiteit, en onderzoekt op een diepgaande manier de complexiteit van menselijke relaties.

Buwalda's schrijfstijl is levendig en beeldend, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan inleven in de personages en hun emoties. Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven, waardoor de lezer een compleet beeld krijgt van de gebeurtenissen en de gedachten en gevoelens van de personages.

Bonita Avenue is een boek dat de lezer aan het denken zet en uitdaagt om na te denken over thema's als verantwoordelijkheid, waarheid en de complexiteit van menselijke relaties. Het is een meeslepende en intrigerende roman die de lezer van begin tot eind geboeid houdt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Buwalda - Bonita Avenue