Nina Bawden - Carrie's war

Schrijver:
Titel: Carrie's war
ISBN: 9789001839260
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Carrie's War is een jeugdroman geschreven door Nina Bawden. Het boek speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van Carrie Willow, een jong meisje dat samen met haar jongere broertje Nick wordt geëvacueerd naar het platteland van Wales.

Carrie en Nick worden naar het huis van de familie Evans gestuurd, waar ze worden verwelkomd door de excentrieke en mysterieuze Mr. Evans en zijn strenge zus, Auntie Lou. Het huis waar ze verblijven, genaamd Druid's Bottom, is oud en vervallen, maar het heeft een magische sfeer die Carrie en Nick meteen aantrekt.

Terwijl Carrie en Nick wennen aan hun nieuwe omgeving, maken ze kennis met de andere kinderen in het dorp, zoals Albert Sandwich, een slimme jongen met een levendige verbeelding, en Hepzibah Green, een meisje dat in een fantasiewereld leeft. Samen beleven ze allerlei avonturen en ontdekken ze geheimen over het verleden van Druid's Bottom.

Carrie ontdekt al snel dat Mr. Evans een geheim met zich meedraagt. Hij heeft een tweelingbroer genaamd Ivor, die hij al jaren niet heeft gezien. Carrie en Nick besluiten op onderzoek uit te gaan en ontdekken dat Ivor nog steeds in het dorp woont, maar dat hij door Mr. Evans wordt verstoten. Ze proberen de broers weer met elkaar te verzoenen, maar dit blijkt een moeilijke taak te zijn.

Terwijl Carrie en Nick hun best doen om het geheim van de familie Evans te ontrafelen, leren ze ook belangrijke levenslessen. Ze ontdekken de kracht van vriendschap, moed en vergeving. Ze leren om te gaan met verlies en om te genieten van de kleine geluksmomenten in het leven, zelfs in tijden van oorlog.

Carrie's War is een ontroerend en meeslepend verhaal dat de lezers meeneemt naar een andere tijd en plaats. Het boek behandelt thema's als familie, vriendschap, oorlog en de kracht van verbeelding. Het laat zien hoe kinderen veerkrachtig kunnen zijn, zelfs in moeilijke omstandigheden, en hoe ze kunnen leren omgaan met de uitdagingen die het leven hen biedt.

Nina Bawden weet met haar levendige schrijfstijl en boeiende personages de lezers te betrekken bij het verhaal. Ze creëert een sfeer die zowel nostalgisch als spannend is, waardoor je als lezer wordt meegesleept in de avonturen van Carrie en Nick. Carrie's War is een tijdloos verhaal dat jong en oud zal aanspreken en dat nog lang in je gedachten zal blijven hangen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nina Bawden - Carrie's war