[{:name=>'Ronald Giphart', :role=>'A01'}] - Ik Omhels Je Met Du

Schrijver:
Titel: Ik Omhels Je Met Duizend Armen Geb.
ISBN: 9789057590443
Uitgever: Podium Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Ik Omhels Je Met Duizend Armen' is een roman geschreven door Ronald Giphart. Het verhaal draait om de hoofdpersoon Giph, een schrijver die worstelt met zijn liefdesleven en zijn carrière. Het boek is een mix van humor, romantiek en filosofie.

Giph is een jonge schrijver die op zoek is naar inspiratie voor zijn nieuwe boek. Hij besluit een reis te maken naar Spanje, waar hij zijn jeugdvrienden weer ontmoet. Samen met hen beleeft hij allerlei avonturen en ontdekt hij de betekenis van vriendschap en liefde.

Tijdens zijn reis ontmoet Giph ook een mysterieuze vrouw genaamd Samarinde. Ze is een kunstenares en heeft een fascinerende persoonlijkheid. Giph wordt verliefd op haar en ze beginnen een gepassioneerde relatie. Samarinde is echter een complexe vrouw met haar eigen demonen, wat leidt tot uitdagende situaties voor Giph.

Het boek verkent thema's als liefde, verlies, identiteit en de zoektocht naar betekenis in het leven. Giph worstelt met zijn eigen onzekerheden en probeert zijn plaats in de wereld te vinden. Hij wordt geconfronteerd met de dood van zijn vader en de impact hiervan op zijn leven. Dit zorgt voor een diepgaande reflectie over sterfelijkheid en de waarde van het leven.

Giph's schrijfstijl is levendig en humoristisch, waardoor het boek gemakkelijk leest. Hij gebruikt vaak ironie en sarcasme om zijn gedachten en gevoelens uit te drukken. Dit zorgt voor een luchtige toon, zelfs wanneer het verhaal serieuze onderwerpen behandelt.

'Ik Omhels Je Met Duizend Armen' is een boek dat de lezer meeneemt op een emotionele reis. Het laat zien dat het leven vol uitdagingen en onzekerheden zit, maar dat er ook schoonheid en liefde te vinden is. Het boek is een mix van humor, romantiek en filosofie, waardoor het een breed publiek kan aanspreken.

Ronald Giphart weet met zijn levendige schrijfstijl en boeiende personages de lezer te betrekken bij het verhaal. Hij weet de complexiteit van menselijke relaties en emoties op een realistische manier weer te geven. 'Ik Omhels Je Met Duizend Armen' is een boek dat je aan het denken zet en je raakt op verschillende niveaus.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.