Chloe Aridjis - Wolken Boven Berlijn

Schrijver:
Titel: Wolken Boven Berlijn
ISBN: 9789020422122
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wolken boven Berlijn is een onvergetelijke, weldadig getoonzette roman over een stuurloze, jonge vrouw in Berlijn, waarin een aaneenschakeling van ingrijpende ontmoetingen leiden tot romantiek, geweld en openbaring.
Tatiana is haar dominante Mexicaanse familie ontvlucht en vestigt zich in Berlijn. Wanneer ze voor de teruggetrokken historicus dr. Weiss gaat werken, wordt haar bestaan complexer – en gevaarlijker. Via Weiss ontmoet ze Jonas, een meteoroloog die als kind in de DDR troost vond in het voortdurend veranderen van de wolken, en die nu Tatiana’s leven onherroepelijk verandert.
Met humor en mededogen leidt Chloe Aridjis ons door Berlijn, door appartementen en cafés, door een overvolle metro waar een als oude vrouw verklede Hitler verschijnt, door een ondergrondse kegelbaan van de Gestapo waar de scores nog op de muren staan. De lijnen tussen echt en bedacht vervagen en dan blijkt dat steden, net als mensen, hun verleden niet kunnen ontlopen.
Chloe Aridjis werd geboren in New York en groeide op in Mexico en Nederland. Ze studeerde aan Harvard en Oxford en woont in Londen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chloe Aridjis - Wolken Boven Berlijn