Jan Feith (tekst)/T. Nieuwenhuis (Layout) - Naamlooze Vennootsc

Schrijver:
Titel: Naamlooze Vennootschap Philips' Gloeilampenfabrieken 1891-1916, Eindhoven - 1916
Taal: Meertalig
Uitgever: van Emrik & Binge/de Hoofdgroep Industriegroep Licht, Haarlem/Eindhoven
Bijzonderheden: Nederlandse + Ned./Engelstalige editie samen in één slipcase - facsimilé-uitgave 1979
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verjaardagsuitgave Philips' Gloeilampenfabrieken 1916

Jan Feith (tekst)/T. Nieuwenhuis (Layout) - Naamlooze Vennootschap Philips' Gloeilampenfabrieken 1891-1916, Eindhoven - Dubbele uitgave in één slipcase, te weten: één luxueuse, integrale facsimilé-uitgave in de nederlandse taal, een tweede meer bescheidenere uitgave met alle (verkleinde) nederlandse teksten en fotomateriaal, voorzien van de vertaling in de engelse taal (Bestemd voor de internationale markt) - Haarlem/Eindhoven, van Emrik & Binge/de Hoofdgroep Industriegroep Licht, 1979 - facsimilé-uitgave van de originele uitgave anno 1916 ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de electrische gloeilamp anno 1979 - 1e druk in dit formaat - 37x26cm (oblong-formaat) - Goede exemplaren: zie infra.

Kavel bevat:
1.
Uitgave in de nederlandse taal (integrale facsimilé) - 48 p.(ongepagineerd) - Hardcover: gekartonneerde band met decoratieve goudprint op de voorplatte, vermelding op het voorplatte van de firmanaam en de jaartallen 1891/1916 (25-jarig bestaan), goudgedrukt bedrijfslogo anno 1916 op het achterplatte, met kalkpapieren vel tussen elke pagina. - Goed exemplaar: enige schade aan de rugkop-en staart (binding intact: zie foto's)
2.
Uitgave in de engelse taal (integrale facsimilé in miniatuur toegevoegd ter duiding) - 48 p.(ongepagineerd) - Softcover: papieren band met stofomslag, goudgedrukt bedrijfslogo anno 1916 op de stofomslag als logisch vervolg (zelfde layout als het achterplatte van het moederboek) - Goed exemplaar: enkele vlekken op de stofomslag, enige UV-verkleuring aan de rugkop van de stofomslag.
3.
Slipcase:
Gekartonneerde slipcase met papieren afwerking: UV-verkleuring, schade aan de lange zijden, papieren randen her en der aan de randen beschadigd.

Gerard Leonard Frederik (G.L.F.) Philips, werktuigkundig ingenieur, grondlegger van de NV Philips' Gloeilampenfabrieken te Eindhoven (1858-1942). Zoon van Benjamin Frederik David Philips (FRED in de titelcartouche!), handelaar in tabak en koffie, fabrikant en bankier,
Anton Frederik (A.F.) Philips (1874–1951) was een Nederlands ondernemer. Hij is de bouwer van het huidige Philips-concern. In de jaren dertig gaf hij de aanzet tot de ontwikkeling van Philips tot multinational.
Jhr. Johannes (Jan) Feith (1874–1944) was een Nederlandse journalist, schrijver, tekenaar en boekbandontwerper.
Theodorus Wilhelmus (Theo) Nieuwenhuis (1866–1951) was een Nederlandse tekenaar, aquarellist, litho-ontwerper, houtsnijwerker, keramist, textielkunstenaar, meubelontwerper, sierkunstenaar, interieurontwerper, modelleur, boekbandontwerper en vervaardiger van houtsnedes.

Verzending (vraag tarifering) of afhaling mogelijk.
Verder lezen

Wagons-Livres uit Sint-Truiden

particulier

Logo Wagons-Livres

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Feith (tekst)/T. Nieuwenhuis (Layout) - Naamlooze Vennootschap Philips' Gloeilampenfabrieken 1891-1916, Eindhoven - 1916 Jan Feith (tekst)/T. Nieuwenhuis (Layout) - Naamlooze Vennootschap Philips' Gloeilampenfabrieken 1891-1916, Eindhoven - 1916 Jan Feith (tekst)/T. Nieuwenhuis (Layout) - Naamlooze Vennootschap Philips' Gloeilampenfabrieken 1891-1916, Eindhoven - 1916 Jan Feith (tekst)/T. Nieuwenhuis (Layout) - Naamlooze Vennootschap Philips' Gloeilampenfabrieken 1891-1916, Eindhoven - 1916

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wagons-Livres

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wagons-Livres
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wagons-Livres een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wagons-Livres vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wagons-Livres kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.