Brandsma, Margriet - Daar is de Muur? / verhalen over Berlijn

Schrijver:
Titel: Daar is de Muur? / verhalen over Berlijn
ISBN: 9789054292197
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2006, Paperback, gebruik sporen, goed exemplaar
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Meteen na de oorlog bestond Berlijn uit 75 miljoen kubieke meter puin. Daarmee kun je een grote dam bouwen van Berlijn tot in het Ruhrgebied. Gelukkig is uit die puinhoop geen dam maar een fascinerende metropool herrezen. Een stad die blijft verbazen, vooral vanwege de zo zichtbare historie. Oost-Berlijn wordt weliswaar opgeknapt, maar nog lang niet alle kogelgaten zijn weggeplamuurd.
Verbazend is ook, zeker in Nederlandse ogen, de ruimte. In het centrum van Berlijn zijn ontelbaar veel parken en parkjes. Iets verderop, maar nog wel binnen de stadsgrenzen, vind je natuurgebieden en meren. Wie een tijdje in de stad woont, leert ook de Currywurst waarderen. Zelfs aan de Berliner Schnauze, het eeuwige Berlijnse gemopper, raak je gewend.
Bezoekers uit Nederland zijn geïnteresseerd in verhalen over Berlijn uit de mond van iemand die er een tijdje woont. Niet zelden delen ze al snel het enthousiasme voor de stad met auteur Margriet Brandsma. In dit boek geeft ze bezoekers aan de stad tips. En vertelt ze over bekende plekken zoals de Brandenburger Tor, de Rijksdag, Unter den Linden en de Kurfürstendamm, maar ook over het minder bekende Berlijn.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brandsma, Margriet - Daar is de Muur? / verhalen over Berlijn