Ian Rankin - Gerechtigheid

Schrijver:
Titel: Gerechtigheid
ISBN: 9789024554478
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw, specifieke informatie: Met geel/groene omslag.
Prijs: € 14,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Gerechtigheid' is een spannende misdaadroman geschreven door de Schotse auteur Ian Rankin. Het is het negentiende boek in de populaire Inspector Rebus-serie, die draait om de avonturen van de eigenzinnige en soms controversiële inspecteur John Rebus.

In 'Gerechtigheid' wordt Rebus geconfronteerd met een complexe zaak. Een beruchte crimineel, genaamd Big Ger Cafferty, wordt beschuldigd van een moord die hij twintig jaar geleden zou hebben gepleegd. Hoewel er destijds geen bewijs was om hem te veroordelen, is er nu nieuw bewijsmateriaal opgedoken dat hem rechtstreeks linkt aan de misdaad. Rebus is vastbesloten om Cafferty achter de tralies te krijgen en gerechtigheid te laten zegevieren.

Terwijl Rebus de zaak onderzoekt, wordt hij geconfronteerd met verschillende obstakels. Hij moet omgaan met corruptie binnen het politieapparaat en de gevolgen van zijn eigen duistere verleden. Daarnaast wordt hij geconfronteerd met de vraag of gerechtigheid altijd hetzelfde is als de wet volgen. Rebus staat bekend om zijn onorthodoxe methoden en zijn bereidheid om de grenzen van de wet op te zoeken, wat hem zowel bewonderaars als vijanden heeft opgeleverd.

Terwijl Rebus de zaak onderzoekt, komt hij ook in contact met Siobhan Clarke, zijn voormalige collega en nu een ervaren inspecteur. Samen proberen ze de waarheid te achterhalen en Cafferty te ontmaskeren. Hun samenwerking wordt echter bemoeilijkt door persoonlijke conflicten en geheimen uit het verleden.

'Gerechtigheid' is een meeslepende en intelligente thriller die de lezer meeneemt in de duistere wereld van de Schotse onderwereld en de complexiteit van het rechtssysteem. Ian Rankin staat bekend om zijn gedetailleerde beschrijvingen en realistische personages, en ook in dit boek stelt hij niet teleur. Rebus is een intrigerend personage met zijn eigen demonen en onconventionele benadering van het oplossen van misdaden.

Rankin weet de spanning gedurende het hele verhaal vast te houden en houdt de lezer in het ongewisse over de afloop van de zaak. Daarnaast weeft hij maatschappelijke thema's en ethische dilemma's in het verhaal, waardoor het meer is dan alleen een spannende misdaadroman.

'Gerechtigheid' is een aanrader voor liefhebbers van misdaadromans en thrillers. Het boek biedt een boeiend verhaal, gecombineerd met diepgaande personages en een intrigerende kijk op gerechtigheid. Ian Rankin bewijst met dit boek opnieuw waarom hij een van de meest geliefde auteurs in het genre is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ian Rankin - Gerechtigheid