Franck Ploum - Gedeeld visioen

Schrijver:
Titel: Gedeeld visioen
ISBN: 9789025961299
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: Goed - Lichte leessporen
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In 'Gedeeld visioen' maakt Franck Ploum een vertaalslag van de Bijbel naar ons hedendaagse leven.

De teksten in deze bezielde bundel snijden thema's aan als leven en liefde, afscheid en troost, en oorlog en vrede. Ploums verbindende boodschap gaat over het geloof in een bevrijdende God, die oproept recht te doen en liefde te zijn; die ons vraagt om cynisme met hoop en vertrouwen tegemoet te treden.

'Gedeeld visioen' leent zich uitstekend voor zowel persoonlijke bezinning als voor liturgisch gebruik in kerken en geloofsgemeenschappen. Ploums woorden hebben hun weg al gevonden naar de Ekklesia Breda en de Studentenekklesia in Amsterdam.

Met een voorwoord van Huub Oosterhuis.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.