Gèrina van der Gugten - Leven voor twee

Schrijver:
Titel: Leven voor twee
ISBN: 9789492020284
Uitgever: Nieuwe Druk
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 39,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bastiaan en Remco groeien samen op, als jongste van vijf kinderen, in een gereformeerd tuindersgezin. Ze vormen een onafscheidelijk stel, totdat Bastiaan overlijdt. Dit heeft pijnlijke gevolgen voor Remco en de rest van het gezin.

Allereerst volgen we het gezin tot het overlijden van Bastiaan. Daarna blijft Remco achter met zijn ouders in een huis waar zwijgen de norm is. De drie oudsten zijn het huis uit. Wat gebeurt er met je als je liefste broer sterft en je het gevoel hebt te verdwijnen in het verdriet van je ouders?

Bijna veertig jaar later gebeurt er iets in het leven van Remco wat hem dwingt terug te kijken. We volgen zijn terugblik vanaf zijn jeugd met Bastiaan, zijn leven thuis zonder Bastiaan en het verdere verloop van zijn leven tot dat belangrijke moment.

Een schrijnende roman over rouw, omgaan met verlies, maar vooral over liefde.



Gèrina van der Gugten werkte twintig jaar in de hulpverlening. Daarna is ze afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten en werkte jaren als toneeldocent en regisseur. Eerder schreef ze korte verhalen en gedichten.
“Leven voor Twee” is haar tweede roman die bij Nieuwe Druk uitkomt. Haar eerste (autobiografische) roman “Als je de woorden weet” is een openhartig verhaal over incest dat in heldere taal en met vaart is geschreven en veel positieve reacties kreeg.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gèrina van der Gugten - Leven voor twee