Sophie Kinsella, Sophie Kinsella - Shopalicious

Schrijver:
Titel: Shopalicious
ISBN: 9789044312249
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Rebecca Bloomwood is gelukkig getrouwd met Luke. Hun huwelijksreis rond de wereld was een daverend succes. En het zou toch abnormaal zijn als Becky niet een paar souvenirs had aangeschalt. Zoals die zijden kamerjassen uit Hongkong... vijf Turkse tapijten... een prachtige handgemaakte tafel met tien stoelen uit Sri Lanka... de, eh, manshoge giraffebeelden uit Malawi. Alles zal netjes worden thuisbezorgd.

Maar wanneer de vrachtwagens voor hun huis in Londen par keren, is Luke ziedend. Becky mag haar creditcard niet meer gebruiken. En haar 'geheime' tweede creditcard ook niet. Deze klap nog maar nauwelijks te boven, krijgt Becky onge looflijk nieuws: ze blijkt een zus te hebben! Nooit geweten! Een echte zus om mee te winkelen en koffie te drinken en naar de film te gaan. Maar wanneer Becky Jessica voor het eerst ont moet, krijgt ze de schrik van haar leven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zus een hekel heeft aan... winkelen?

Sophie Kinsella is schrijfster en ex

financieel journaliste. Met haar bestsellers Hou je mond! Shopaholic!, Shopaholic! in alle staten en Shopaholic! zegt ja, verover de zij de harten van miljoenen lezers over de hele wereld. Sophie Kinsella woont in Surrey, Engeland. Ze heeft twee zussen en vindt het meestal heerlijk om met hen te gaan winkelen.

ISBN 90-443-1224-3

9 789044 312249
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sophie Kinsella, Sophie Kinsella - Shopalicious