Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Elsevier magazine ; Gerry van der List (auteur) ; Cole Porter (onderwe

Schrijver:
Titel: De liefde als slagveld - artikel van 2 pagina's uit Elsevier van 2012 over de Cole Porter musical Kiss Me Kate, uitgevoerd door Theater M-Lab onder regie van Daniel Cohen. Het artikel beslaat anderhalve bladzijde
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier, 2012. Het artikel is in goede staat, maar het is uit het blad gescheurd, niet uitgenkipt, de randjes in het midden zijn daarom niet aansluitend. Verder als nieuw.
Bijzonderheden: Mooi artikel met 2 foto's waarvan 1 in kleur. Een van de foto's (helaas met scheurrand) is van de film versie uit 1953. Interessant artikel.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
De liefde als slagveld - artikel over Kiss Me Kate

U koopt het artikel, en ontvangt de 2 originele bladzijden waar het op staat (en het beslaat anderhalve bladzijde).

Mooi artikel met 2 foto's waarvan 1 in kleur. Een van de foto's (helaas met scheurrand) is van de film versie uit 1953. Interessant artikel.

Wordt naar keuze verstuurd met of zonder kartonnetje (2 of 3 zegels).
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.