Toon Franken - 10 stappen - IN 10 STAPPEN NAAR NIEUW LEIDERS

Schrijver:
Titel: 10 stappen - IN 10 STAPPEN NAAR NIEUW LEIDERSCHAP
ISBN: 9789493222588
Uitgever: Expertboek
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 18,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wil je meer eigenaarschap en ruimte geven aan je medewerkers en je organisatie meer wendbaar maken? Dat vraagt van jou een écht andere manier van leiding-
geven. Hoe je dat doet, lees je in dit boek.

Toon laat je zien hoe je met meer vertrouwen en lef je leiderschap aanscherpt en vernieuwt. Het is namelijk de uitdaging om los te laten, maar ook om kaders en duidelijkheid te geven. Je moet meebewegen op veranderingen én op koers blijven, vrijheid en veiligheid bieden én volwassenheid vragen van medewerkers die niet meedoen.

In 10 stappen krijg je de principes en vaardigheden die je helpen om met een bredere blik te bespeuren wat er nodig is en daar soepel op in te spelen. Je leert hoe je eigenaarschap kunt vergroten en hoe je leiderschap kunt verdelen.

Dit boek schudt je wakker en is een leidraad voor leidinggeven in deze tijd. Het zet aan tot onderzoek naar je eigen rol en gewoonten als leider. Het biedt een praktische ontdekkingstocht, met inspirerende praktijkvoorbeelden en concrete handvatten. Als je de stappen en de bijbehorende oefeningen toepast, zal het boek je leiderschap transformeren naar een volgend niveau van bewust en gedeeld leiderschap.

OVER DE AUTEUR:
Toon Franken is senior organisatieadviseur, leiderschaps-coach en founding partner bij CoreChange. Al meer dan 20 jaar ondersteunt hij organisaties bij nieuwe vormen van organiseren. Hij begeleidt leiderschapsteams en verandertrajecten naar meer zelforganisatie en wendbaarheid. Zijn missie is organisaties te creëren die hotspots zijn van bewuste ontwikkeling, waar mensen met plezier maatschappelijke impact creëren. Zijn aanpak is vernieuwend én toegankelijk, diepgaand én praktisch.

RECENSIE:
‘We hebben Nieuw Leiderschap nodig. Met minder zenden, plannen maken en druk doen. Maar met meer openheid voor nieuwe mogelijkheden, luisteren, verbindingen maken met de wereld om je heen. Dit boek geeft daar de handvatten voor.’
Jos de Blok – Buurtzorg
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toon Franken - 10 stappen  -   IN 10 STAPPEN NAAR NIEUW LEIDERSCHAP