Leo, LUIS. Oliveira, - Werelden van aldebaran - antares 01. 1st

Schrijver:
Titel: Werelden van aldebaran - antares 01. 1ste episode cyclus 3
ISBN: 9789067939409
Uitgever: Dargaud Benelux
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vervolg op de 2e cyclus van De werelden van Aldebaran (Betelgeuze). Een vliegende start van Antares, het boeiende begin van de derde cyclus. Kim keert terug naar de Aarde, naar Parijs, waar ze probeert te rusten. Maar daar komt niet veel van. Ze is nu bekend als de leidster van de groep van de Mantrisse en haar geheim ligt op ieders lip. Kim wordt benaderd door een onderneming die van plan is de planeet Antares te koloniseren. Een groep van drie verkenners is naar Antares gestuurd om na te gaan of deze geschikt is voor kolonisatie. Het leven daar is even vreemd als vijandig. De leden van de groep krijgen te maken met vreemde wezens en nog vreemdere verschijnselen. Daarom doet de top van de onderneming een beroep op Kim om haar ervaring op Aldebaran en Betelgeuze in te zetten voor hun Antaresproject. Maar dan krijgt Kim iets te horen dat haar plannen drastisch omvergooit... Een van de meest opmerkelijke reeksen van onze eigentijdse sciencefictionliteratuur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leo, LUIS. Oliveira, - Werelden van aldebaran - antares 01. 1ste episode cyclus 3 Leo, LUIS. Oliveira, - Werelden van aldebaran - antares 01. 1ste episode cyclus 3