Diverse Feijenoorders - Sterker door Strijd /Feyenoord Jaarboek

Schrijver:
Titel: Sterker door Strijd /Feyenoord Jaarboek 2019 - 2020
ISBN: 9789082073072
Taal: Nederlands
Uitgever: Postbus 1908
Bijzonderheden: 2020 ,1e druk ,316pp ,paperback met flappen ,veel afbeeldingen ,nieuw
Prijs: € 39,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Holy shit. Het negende jaarboek, het Feyenoord jaarboek 2019 – 2020 alweer en wat een decennium Feyenoord is het aan het worden. Een sportieve rollercoaster met Jaap Stam aan het roer die met zijn aanvallende voetbalstijl niet verder kwam dan een paar maanden dienstverband starten we de competitie om vervolgens de eerder door iedereen afgeraden – en uitgekotste – Dick Advocaat op de handen naar binnen te dragen als plaatsvervangend hoofdtrainer.

In Europees verband spreekt Feyenoord ook weer een woordje mee, voor het eerst in jaren gaat de hoofdmacht van Feyenoord de voorronden van de Europa League doorkomen met maar liefst twee (!) tegenstanders uit een land in oorlog. Vanzelfsprekend waren we erbij, Gaza, Gaza: Feyenoord komt eraan! Door naar de groepsfase met twee zwakke broeders in de poule zagen de Europese aspiraties voor de stadionclub er prachtig uit…

In de nationale competitie verloren we onder Dick Advocaat geen wedstrijd en is Feyenoord de beste ploeg van het jaar 2020 uit het seizoen 2019 – 2020 geworden en derhalve claimen wij dus ook gewoon de titel. Waar andere clubs op zijn retour waren had Feyenoord de beste papieren om landskampioen te worden. Je leest er alles over in dit jaarboek! Met dank aan een Chinees die zo nodig een ongebakken vleermuis moest eten eindigen we dit seizoen wat in mineur (mag geen naam hebben), maar er is ook goed nieuws: Volgend seizoen gaan we op zeker geen wedstrijd in een voetbalstadion kunnen zien. Kortom; in dit boek komen vooral de randzaken naar boven en belichten we Feyenoord vanuit hoeken die normaal gesproken onbelicht blijven.
Verder lezen

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse Feijenoorders - Sterker door Strijd /Feyenoord Jaarboek 2019 - 2020

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Snoek in Rotterdam

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Snoek in Rotterdam
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel Snoek Non-fictie
    Kamer van Koophandel nummer: 24397257
    815954256B01
    www.boekhandelsnoek.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Snoek in Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Snoek in Rotterdam vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Snoek in Rotterdam kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.