Notenbomer, Tara - Jesjoea

Schrijver:
Titel: Jesjoea
ISBN: 9789463652698
Taal: Nederlands
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheden: 2020, 352pp, paperback met opdracht van de schrijfster; vouwtje in de kaf voor; verder in goede staat
Prijs: € 12,35
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Na een jarenlange missie in het buitenland keert de hoog opgeleide en ingewijde Esseen Jesjoea met zijn gezin terug naar zijn geboorteland Palestina. Daar wordt hem gevraagd de leiding van de Esseense gemeenschap op zich te nemen. In een land dat gebukt gaat onder religieuze wetten en Romeinse bezetting weet hij de mensen het geloof in zichzelf terug te geven, wat hem binnen en buiten de Esseense gemeenschap buitengewoon geliefd maakt. Helaas gebruiken de joodse vrijheidsstrijders zijn roem voor hun eigen doeleinden, wat leidt tot zijn doodvonnis en kruisiging. Maar Jesjoea overleeft. Jesjoea hervat zijn buitenlandse missie, maar moet toezien hoe de jonge en ambitieuze jood Saul zijn naam kaapt en verbindt aan een nieuwe religie, geënt op de joodse Messiasverwachting en de Romeinse Mithrascultus: het geloof in Jesjoea de Verlosser. Zelf blijft Jesjoea zijn boodschap van onvoorwaardelijke liefde uitdragen. Hij zet zijn werk tot op hoge leeftijd voort en verwerft faam in een groot deel van de dan bekende wereld. Deze bijzondere en inspirerende vertelling is gebaseerd op gedegen bronnenonderzoek uitgevoerd door de schrijfster. Tara Notenbomer studeerde theologie en natuurgeneeskunde maar koos al vroeg haar eigen pad. Ze verdiepte zich in spirituele tradities uit oost en west en zette zelf een meditatieschool op. Tara werkte in de natuurvoeding en het onderwijs en was als trainer verbonden aan het Transition Network, een bottom-up duurzaamheidsorganisatie. Momenteel werkt ze in de zorg en de kinderopvang. Daarnaast geeft ze empowerment-sessies en trainingen.
Verder lezen

jetskepaulien uit Nijkerk

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Notenbomer, Tara - Jesjoea

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jetskepaulien

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jetskepaulien
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jetskepaulien een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jetskepaulien vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jetskepaulien kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.