Nele Neuhaus - Eeuwige vriendschap

Schrijver:
Titel: Eeuwige vriendschap
ISBN: 9789021463704
Uitgever: Volt
Bijzonderheden: Ramsj - Als nieuw maar afgeprijsd
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Deel 10 in de serie rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein!

In Bad Soden wordt een vrouw als vermist opgegeven. Bij haar thuis treft de politie haar demente vader aan, verward en uitgedroogd, en vinden ze op meerdere plekken bloedsporen, maar geen lijk.
Het onderzoek leidt rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein naar de gerenommeerde literaire uitgeverij Winterscheid in Frankfurt, waar de vermiste vrouw meer dan dertig jaar werkzaam was, tot ze onlangs werd ontslagen. Ze blijkt daar de afgelopen tijd een hoop mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd.
Hoe meer Pia en Bodenstein leren over de vrouw en haar vriendenkring op de uitgeverij, hoe meer geheimen ze tegenkomen, waarvan sommige decennialang goed bewaard zijn gebleven. Heeft iemand de vrouw iets aangedaan vanwege haar recente gedrag, of moet de reden in haar verleden worden gezocht?
 

Eeuwige vriendschap is het tiende, los te lezen deel in de populaire thrillerreeks rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein van bestsellerauteur Nele Neuhaus. Voor de lezers van Samuel Bjørk en Jussi Adler-Olson.


‘Zo hoort een thriller te zijn – afwisselend, diepzinnig, verrassend en origineel. […] Perfect.’ – Literaturbühne
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nele Neuhaus - Eeuwige vriendschap