A. Schreurs - Psychotherapie en spiritualiteit in de praktijk

Schrijver:
Titel: Psychotherapie en spiritualiteit in de praktijk
ISBN: 9789023249276
Uitgever: Gorcum B.V., Koninklijke van
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 31,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderzoek en praktijkervaring wijzen uit dat in de therapeutische praktijk religie en spiritualiteit van cliënten uiterst relevant kunnen zijn voor hun behandeling.

Psychotherapie en Spiritualiteit in de praktijk is het ‘praktijkboek’ bij de eveneens bij Koninklijke Van Gorcum verschenen uitgave Psychotherapie en Spiritualiteit. Deze uitgave – inmiddels vertaald in het Engels, Spaans en Portugees – had en heeft tot doel professionele hulpverleners binnen de GGz inzicht te verschaffen in de (positieve of negatieve) invloeden van spiritualiteit op het therapeutisch proces. Naarmate deze uitgave meer ingang vond, kwam er vanuit het beroepsveld steeds vaker de roep om een boek dat ingaat op de toepassing van de hierin geboden theorie in de Nederlandse praktijk. Omdat bovendien het inzicht is gegroeid dat er ook in de Nederlandse opleidingen meer aandacht aan dit onderwerp moet worden besteed, groeide de behoefte aan een boek dat op een minder hoog abstractieniveau de benodigde vaardigheden aanleert.

Psychotherapie en Spiritualiteit in de praktijk biedt die mogelijkheid aan de hand van theoretische achtergronden, casuïstiek, reflecties, toelichtingen, overzichten en verwijzingen naar Nederlandstalige vakliteratuur. Psychotherapeuten, (klinisch) psychologen, psychiaters en andere hulpverleners kunnen zich hiermee de inzichten en vaardigheden eigen maken die nodig zijn om binnen hun eigen behandelmethoden tot verantwoorde keuzes en interventies te komen, wanneer zij te maken hebben met religieuze cliënten. De inhoud is getoetst aan de onderwijspraktijk, hetgeen de uitgave ook geschikt maakt voor beroepsopleidingen uit de doelgroep.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Schreurs - Psychotherapie en spiritualiteit in de praktijk