Tom Dam - Computertomografie

Schrijver:
Titel: Computertomografie
ISBN: 9789035231856
Uitgever: LNRS Data Services B.V
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 49,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Computertomografie' maakt deel uit van de boekenserie 'Medische Beeldvorming en Radiotherapie'. De uitgave van deze boeken is oorspronkelijk ontstaan vanuit een gezamenlijk project, genaamd Samenwerkingsverband Leermiddelen, en de redacties in samenwerking met auteurs uit het werkveld.

Dit boek is een vervolg op en afgeleid van de boeken 'Techniek in de radiologie' en 'Radiodiagnostisch onderzoek'. Vanaf 2010 zijn deze boeken vervangen door drie losse delen, die sterk zijn uitgebreid en geactualiseerd: 'Computertomografie', 'Magnetic Resonance Imaging*' en 'Radiologie*'.

'Computertomografie' bestaat uit drie onderdelen: deel 1 Techniek, deel 2 Onderzoek en deel 3 Stralingshygiëne. Na het behandelen van de basisprincipes en technieken van de CT volgt een uitgebreide beschrijving van de ontwikkeling van axiaal naar spiraal en van single slice naar multislice CT, automatic exposure control, CT-protocollen, en multislice CT bij kinderen. Speciale aandacht is er voor dosisbesparende maatregelen.

Behalve voor MBB’ers (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundigen) in opleiding is 'Computertomografie' ook bij uitstek geschikt voor MBB’ers werkzaam in de radiologie, nucleaire geneeskunde en radiotherapie. Het boek is ook een goede introductie en naslagwerk voor medisch specialisten en klinisch fysici.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tom Dam - Computertomografie