John Irving - De regels van het ciderhuis

Schrijver:
Titel: De regels van het ciderhuis
ISBN: 9789029541657
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: Ramsj - paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dr. Wilbur Larch is arts, verloskundige en stichter van een weeshuis in St. Cloud. Hij is ook aborteur en verslaafd aan ether. Voor de kinderen in St. Cloud’s is hij een heilige: hij zorgt ervoor dat ze geadopteerd worden – een familie krijgen.
Homer Wells is zijn favoriete wees. Toch hoopt dr. Larch dat Homer door niemand geadopteerd wordt. Hij heeft andere plannen met hem. Maar Homer wordt verliefd en verlaat het weeshuis. Hij jaagt een onmogelijke liefde na. Pas na de dood van Wilbur Larch weet Homer wat het doel is in zijn leven.

‘John Irving is een van de beste verhalenvertellers van deze tijd.’ – Time

‘Een meesterstuk van vertelkunst.’ – The Boston Globe

‘Irvings romans zijn niet alleen pageturners. Zijn werk is doordrenkt van een diepe compassie met mensen en hun zwakheden.’ – The Guardian
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.