Eda KriseovÁ - Steve Jobs

Schrijver:
Titel: Steve Jobs
ISBN: 9789068012668
Uitgever: Uitgeverij Atlas Contact B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijfster en journaliste Eda Kriseova kreeg in haar land Tsjechoslowakije jarenlang een schrijfverbod. Na de laatste omwenteling is zij adviseur van president Vaclav Havel. Toen haar gevraagd werd een biografie van Havel te schrijven, voelde zij er aanvankelijk niet voor. Zij wilde zich liever concentreren op haar romans, maar uiteindelijk heeft zij zich laten overhalen. Het resultaat: een diepgravend verhaal over de man die twee decennia onder het communisme in gevangenissen leed, die schrijver, dramaturg en essayist was en die tegen zijn wil uitgroeide tot een onbuigzame dissident. De 'Aufstieg und Fall' van zijn familie is beschreven, evenals zijn tijd in het internaat waar hij kennis maakte met de beroemde filmregisseur Milos Formari.
De bijna dodelijke achtervolging die hij meemaakte toen hij met anderen de grondakte van Charta 77 wilde versturen, komt aan bod; zijn relatie met zijn latere vrouw Olga; de ontwikkelingen met burgerforum en zijn betrokkenheid bij Europa. Kortom, hét verhaal over de weerbarstige schrijver die tot zijn verwondering president van zijn land werd.
De biografie werd door Havel geautoriseerd..
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eda KriseovÁ - Steve Jobs