Diverse auteurs - Het Groot Homeopathisch Gezondheidsboek - Ver

Schrijver:
Titel: Het Groot Homeopathisch Gezondheidsboek - Verantwoorde adviezen voor zelfmedicatie
ISBN: 8728300650559
Taal: Nederlands
Uitgever: Homeovisie
Bijzonderheden: 2e herziene druk 2005
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info: In dit boek wordt een aantal veel voorkomende aandoeningen en kwalen besproken die op een verantwoorde manier homeopathisch zelf te behandelen zijn. De mogelijk in aanmerking komende homeopathische middelen worden bij de klachten genoemd

Willem uit Rotterdam

particulier
Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen wat regelmatig gebeurt. Wij sturen de mail met het volgende alias: willempronk1948@gmail.com
Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,65. Portokosten pakketten in Nederland € 3,95 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,95. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 7,70 zijn. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse auteurs - Het Groot Homeopathisch Gezondheidsboek - Verantwoorde adviezen voor zelfmedicatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Willem

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Willem
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willem vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Willem kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.