Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Pieters, Arie - Als Koning Winter regeert - Een fotografisch be

Schrijver:
Titel: Als Koning Winter regeert - Een fotografisch beeld van winters van vroeger
ISBN: 9789403617404
Taal: Nederlands
Uitgever: MijnBestseller, 2021
Bijzonderheden: ALS NIEUW - Paperback, 118 pagina's
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de natuur in het algemeen. Als actief lid van ondermeer Vogelbescherming Nederland en coördinator van de regionale bomenwerkgroep in de Hoeksche Waard, zet hij zich als vrijwilliger ook in het dagelijkse leven in voor de natuur. Hij heeft de afgelopen zes jaar ook twaalf boeken geschreven over tal van onderwerpen die betrekking hadden op het verleden. In dit boek kijken we naar de 'echte' winters van vroeger. Aan de hand van ruim honderd foto's kijken we enerzijds naar unieke winterlandschappen, maar ook naar hoe een strenge winter voor veel overlast en problemen kan zorgen. De focus ligt in dit boek vooral op de winters tussen 1888 en 1950. We starten onze fotografische reis terug in de tijd in 1888 bij de bevroren Niagara watervallen, die voor sprookjesachtige beelden zorgden in dat jaar.
Verder lezen

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 6,65. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
De aangeboden boeken worden verkocht ten behoeven van het onderhoudsfonds van de Protestantse kerk in Bergen op Zoom. De opbrengst wordt gebruikt voor het jaarlijkse onderhoud van dit Rijksmonument.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pieters, Arie - Als Koning Winter regeert - Een fotografisch beeld van winters van vroeger Pieters, Arie - Als Koning Winter regeert - Een fotografisch beeld van winters van vroeger Pieters, Arie - Als Koning Winter regeert - Een fotografisch beeld van winters van vroeger Pieters, Arie - Als Koning Winter regeert - Een fotografisch beeld van winters van vroeger