E.A. Vrielink, Rien de Koning - Category management in food ser

Schrijver:
Titel: Category management in food service
ISBN: 9789052618586
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 75,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dat category management een uitstekende manier is om de omzet en het rendement van productgroepen te verbeteren, is bekend uit retail. Maar ook in foodservice
wordt category management steeds vaker toegepast. De verschillen tussen retail en foodservice zijn echter zo groot, dat de kennis van retail niet zonder meer bruikbaar is voor foodservice. Bedrijven die de vertaalslag al hebben gemaakt, zijn vaak essentiële spelers. Leer van hun ervaringen!
Category management in foodservice is het eerste boek dat laat zien hoe je category management succesvol toepast in foodservice. Van strategie tot kanaal- en partnerkeuze, en van het categorymanagementproces zelf tot en met de implementatie ervan in de organisatie. Dit gebeurt aan de hand van duidelijke stappenplannen, praktijkvoorbeelden en direct hanteerbare modellen, die je ook
kunt downloaden van de website bij dit boek.
Eline Vrielink en Rien de Koning hebben beiden jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van categorymanagementtrajecten in retail en foodservice.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E.A. Vrielink, Rien de Koning - Category management in food service