L. Eyre, Eyre, L. - Zou Je Denken

Schrijver:
Titel: Zou Je Denken
ISBN: 9789046702185
Uitgever: José van Amstel
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ben Warner werkt tijdens de schoolvakanties bij Cod Almighty, een kleine fi sh & chipswinkel. Op een avond komt er een mooie, jonge vrouw binnenlopen die hem met een mondvol chips uitnodigt om een bezoek te brengen aan de Ideeënwereld. Ben is enthousiast maar ook achterdochtig, en dat is niet geheel ten onrechte.

De jonge vrouw, Lila Frost, is al dertig jaar geleden overleden en leeft voort in de Ideeënwereld, de fi losofi sche versie van het leven na de dood. Haar baas Socrates – al meer dan 2000 jaar president van de Ideeënwereld – heeft tijdens een toespraak een weddenschap afgesloten met zijn grote rivaal Wittgenstein. Socrates beweert dat hij het leven van een willekeurig persoon op aarde kan verrijken door middel van fi losofi e, maar Wittgenstein denkt daar heel anders over.

Lila ziet in Ben de perfecte kandidaat om het uit te testen en krijgt hem zover een bezoek te brengen aan de Ideeënwereld. En zo begint een indrukwekkende reis rond de grote levensvragen. Wanneer is oranje niet oranje? Hebben we een vrije wil? Gaat de tijd sneller als je hart sneller klopt? Maar kan Lila het leven van Ben verrijken door hemte confronteren met fi losofi sche vraagstukken en zo de weddenschap winnen?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Eyre, Eyre, L. - Zou Je Denken