Levina van Teunenbroek - De koning zonder spierballen

Schrijver:
Titel: De koning zonder spierballen
ISBN: 9789000387687
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 15,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een nieuw avontuur van de makers van De ridder zonder billen!

De koning heeft het helemaal voor elkaar: een lieve koningin aan zijn zij, een slimme dochter die keurig haar best doet tijdens haar prinsessenlessen én een uitstekend paar billen. Maar hij is ook een beetje lui geworden. Zo lui, dat hij inmiddels eigenlijk niet meer zo goed in het bubbelbad past. Gelukkig weet de koningin wel raad: tijd om naar het sportpaleis te gaan! Daar start de koning vol goede moed met ballet, boksen en yoga. Maar is er niet een veel betere manier om spierballen te kweken?

De koning zonder spierballen is een hilarisch prentenboek over waarom buitenspelen misschien wel de állerbeste sport is! Met spectaculaire uitklappagina van het sportpaleis.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.