Hart, Maarten 't Hart - Vlucht regenwulpen

Schrijver:
Titel: Vlucht regenwulpen
ISBN: 9789029519595
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Vlucht regenwulpen' is een roman geschreven door Maarten 't Hart. Het verhaal speelt zich af in een klein dorpje in Nederland en volgt de hoofdpersoon, Maarten, gedurende zijn jeugd en volwassenheid.

Maarten is een introverte en gevoelige jongen die zich vaak buitengesloten voelt. Hij heeft moeite met sociale interacties en voelt zich meer op zijn gemak in de natuur, waar hij kan genieten van de rust en schoonheid om hem heen. Hij heeft een grote passie voor vogels, in het bijzonder voor de regenwulp, een zeldzame vogelsoort.

Het verhaal begint in Maartens jeugd, waarin hij worstelt met zijn eenzaamheid en zijn onvermogen om vriendschappen te sluiten. Hij wordt gepest op school en voelt zich vaak onbegrepen door zijn familie. Zijn enige troost vindt hij in zijn liefde voor de natuur en zijn obsessie met de regenwulp.

Naarmate Maarten ouder wordt, blijft zijn verlangen naar een diepere verbinding met anderen bestaan. Hij probeert verschillende relaties aan te gaan, maar deze lopen vaak stuk door zijn onhandigheid en onvermogen om zich open te stellen. Hij voelt zich het meest op zijn gemak bij zijn oudere buurvrouw Erica, met wie hij een bijzondere vriendschap ontwikkelt.

Het boek verkent thema's als eenzaamheid, identiteit en de zoektocht naar verbondenheid. Maarten worstelt met zijn eigen onzekerheden en probeert zijn plaats in de wereld te vinden. Hij wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het leven en de teleurstellingen die daarbij horen.

'Vlucht regenwulpen' is een ontroerende en meeslepende roman die de lezer meeneemt in de innerlijke wereld van Maarten. Het boek is geschreven in een poëtische en beeldende stijl, waardoor de natuurlijke omgeving en de emoties van de hoofdpersoon tot leven komen. Het verhaal laat zien hoe eenzaamheid en onbegrip iemand kunnen vormen, maar ook hoe de schoonheid van de natuur en de kracht van vriendschap troost kunnen bieden.

Het boek is een klassieker in de Nederlandse literatuur en heeft vele lezers geraakt met zijn gevoelige en herkenbare thema's. Het is een verhaal dat de lezer aan het denken zet over de waarde van verbondenheid en de zoektocht naar geluk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hart, Maarten 't Hart - Vlucht regenwulpen