Jack Vance, Jack Vance - BLAUWE WERELD - POCKET

Schrijver:
Titel: BLAUWE WERELD - POCKET
ISBN: 9789029082099
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Elf generaties geleden ontsnapte een aantal veroordeelde criminelen uit een interstellair gevangenentransportschip en belandde op een naamloze waterwereld. Op de vlotten, een streng drijvende bladeren van reusachtige zeeplanten, bouwden ze een kastensamenleving op, waarbij voedsel, onderdak, en alle overige levensbehoeften gewonnen werden uit de zee en de schaarse plantaardige grondstoffen. Maar in de planeetomspannende oceaan zwommen de kragens: gepantserde zeebeesten die zich tegoed deden aan de sponzentuinen van de vlotbewoners. De vroege kolonisten besloten één van de grotere kragens met opzet te voeren, opdat het dier de andere kragens bij de vlotten vandaan zou houden. Door de generaties heen groeide het wezen tot monsterlijke proporties, terwijl een kaste van Bemiddelaars ontstond die het beest als Koning Kragen vereerde. Nu willen de Bemiddelaars de macht grijpen, en ze gebruiken Koning Kragen om de vlotbewoners te terroriseren en te manipuleren. Sklar Hast staat op tegen de Bemiddelaars en zweert Koning Kragen te zullen doden. Zijn rebellie brengt strijd en dood over de vlotten, maar ontketent tevens een golf van wetenschappelijke ontdekkingen die een nieuw tijdperk van vooruitgang inluiden. Maar eerst moet Koning Kragen sterven…

Blauwe Wereld is deel 30 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight in het jaar van de honderdste geboortedag van de schrijver. Vertaling: Jaime Martijn. Omslagillustratie: Marcel Laverdet.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jack Vance, Jack Vance - BLAUWE WERELD - POCKET