Cerver, Francisco Asensio - Tekenen Voor Beginners

Schrijver:
Titel: Tekenen Voor Beginners
ISBN: 9783829019286
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero
Bijzonderheden: 2000, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan bijna elke uiting van beeldende kunst ligt een tekening ten grondslag, of het nu gaat om een simpele schets of een verder uitgewerkte studie. Vooral in de schilderkunst heeft de tekening een belangrijke voorbereidende functie, maar ook als zelfstandig kunstgenre wordt het tekenen gewaardeerd.
In TEKENEN VOOR BEGINNERS maakt u op een overzichtelijke manier kennis met de veelzijdige wereld van het tekenen. Alle belangrijke technieken die kunstenaars in de loop van de geschiedenis hebben ontwikkeld, worden stap voor stap uitgelegd.
Aan de hand van bekende onderwerpen en genres in de tekenkunst, zoals landschappen, stillevens en portretten leert u de verschillende technieken kennen. Daarnaast geeft dit boek nuttige informatie over de specifieke eigenschappen en toepassingen van verschillende materialen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cerver, Francisco Asensio - Tekenen Voor Beginners