Wilde , Stuart - Geen tijd te verliezen....

Schrijver:
Titel: Geen tijd te verliezen....
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Technieken om de Universele Levenskracht veilig en vlug te gebruiken voor het leveren van top-prestaties

Beschrijving van de wijze waarop mensen de etherische levenskracht in en om hen heen kunnen gebruiken om topprestaties te leveren.
Met de Etherische Levenskracht in het bijzonder legt hij de psychische technieken uit die ons in staat stellen deze levenskracht te gebruiken om met een laatste inspanning de hoogst mogelijke top in onszelf te bereiken.
Dit boek is een afrekening met spirituele gemakzucht en een aansporing om diep na te denken voor we vastgeroest in halfbakken zelfvoldaanheid lui achterover in onze stoelen voor de TV hangen, en het werkelijk te laat is om het onderste uit onze eigen kan te halen.
Een nuttig en optimistisch boek voor allen die in hun hart drommels goed beseffen, dat zij het niet ‘echt gemaakt’ hebben.
Voor allen dus, die inderdaad geen tijd te verliezen hebben.

De reden waarom de Engelsman Wilde vooral jongere lezers (zeg vanaf zeventien jaar) aanspreekt, is niet zozeer het feit dat hij heilige huizen omhaalt, als veeleer dat hij overtuigend aantoont, dat er veel aanmatiging, voosheid en zelfvoldaanheid schuilt in de van oudsher gehuldigde waarden. ‘Geen tijd te verliezen’ – zijn vierde boek – is een aansporing tot ontplooiing van alles wat potentieel in ons voorhanden is, maar dan wel aangepast aan de eigen persoonlijkheid en niet naar abstracte normen die ons wezensvreemd zijn en ons daarom alleen maar kunnen misvormen. Wat Wilde biedt is niet uniek, het is echter nieuw in zoverre het in eigentijdse termen laat zien, dat wij tot een heel bevredigend bestaan kunnen komen, wanneer wij ons niet laten inpakken door overtrokken maatschappelijke ambities en onbereikbare idealen. In het kort: een reëel pleidooi voor de noodzaak van een zelfbewust, doelgericht en dynamisch leven.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilde , Stuart - Geen tijd te verliezen....

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.