H.A. Roberts - De grondbeginselen en geneeswijze van de homeopa

Schrijver:
Titel: De grondbeginselen en geneeswijze van de homeopathie
ISBN: 9789076189130
Uitgever: Emryss Distribution B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 35,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De grondbeginselen en geneeswijze van de homeopathie 1e druk is een boek van H.A. Roberts uitgegeven bij Emryss Distribution B.V.. ISBN 9789076189130

Al het leven op aarde is gebaseerd op natuurwetten. Wetten die al sinds mensenheugenis bestaan en eeuwig onveranderd zijn gebleven. De homeopathische geneeskunst is volledig op deze natuurwetten gebaseerd. In de geschiedenis zijn er telkens weer uitspraken gedaan die de geneeskunst trachtten te baseren op deze natuurwetten.

Hippocrates en Paracelsus zijn wat dat betreft misschien nog wel het meest bekend. Het was echter pas in het jaar 1796 (het jaar dat algemeen als geboortejaar van de homoeopathie wordt beschouwd) dat Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie, deze uitspraken van een fundament kon voorzien en daarbij ook een praktische geneesmethode ontwikkelde die hieraan ten grondslag zou liggen. Omdat natuurwetten niet aan verandering onderhevig zijn, is ook de homeopathie, nadat deze voor het eerst het daglicht zag, nauwelijks veranderd - hoogstens wordt zij geperfectioneerd, maar de uitgangspunten blijven telkens hetzelfde.

De auteur van dit boek, Herbert. A. Roberts, is erin geslaagd op een heldere en begrijpelijke wijze de principes van de homeopathie uit te leggen. Gebruikmakend van de onveranderlijke natuurwetten, om de homeopathie te verduidelijken, geeft hij de lezer uitermate leerzaam material voor de moeilijke studie van de homoeopathie. De Grondbeginselen en Geneeswijze van de Homoeopathie is zeer aanbevelenswaardig voor eenieder die homoeopathie bedrijft of zou willen bestuderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H.A. Roberts - De grondbeginselen en geneeswijze van de homeopathie H.A. Roberts - De grondbeginselen en geneeswijze van de homeopathie