Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke / 3

Schrijver:
Titel: Jip en Janneke / 3
ISBN: 9789029540995
Uitgever: Annie M.G. Schmidt
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 18,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Jip en Janneke / 3' is een verzameling van korte verhalen geschreven door de Nederlandse auteur Annie M.G. Schmidt. Het boek is gericht op jonge kinderen en is onderdeel van de populaire 'Jip en Janneke' serie.

In dit derde deel van de serie volgen we opnieuw de avonturen van de twee buurkinderen, Jip en Janneke. Elk verhaal is kort en eenvoudig geschreven, perfect voor jonge lezers of om voor te lezen aan kinderen. De verhalen zijn herkenbaar en speels, en laten de alledaagse gebeurtenissen en belevenissen van Jip en Janneke zien.

De verhalen in dit boek zijn geïllustreerd door Fiep Westendorp, die bekend staat om haar levendige en kleurrijke tekeningen. Haar illustraties brengen de personages en situaties tot leven en voegen een extra dimensie toe aan de verhalen.

In 'Jip en Janneke / 3' beleven Jip en Janneke allerlei avonturen. Ze gaan naar de dierentuin, spelen in de tuin, maken een sneeuwpop, gaan naar het strand en nog veel meer. Elk verhaal is uniek en heeft een eigen thema, maar ze zijn allemaal herkenbaar en aantrekkelijk voor jonge kinderen.

Wat dit boek zo geliefd maakt, is de eenvoudige en toegankelijke schrijfstijl van Annie M.G. Schmidt. Ze weet de belevingswereld van kinderen perfect te vangen en haar verhalen zijn zowel grappig als ontroerend. De personages van Jip en Janneke zijn charmant en kinderen kunnen zich gemakkelijk met hen identificeren.

'Jip en Janneke / 3' is een tijdloos boek dat generaties lang geliefd is gebleven. Het is een perfecte kennismaking met de wereld van Jip en Janneke en biedt eindeloos leesplezier voor jonge kinderen. De verhalen zijn kort genoeg om de aandacht van jonge lezers vast te houden, maar bevatten genoeg avontuur en humor om hen te vermaken.

Dit boek is een klassieker in de Nederlandse kinderliteratuur en heeft een blijvende impact gehad op de jeugdcultuur. Het heeft de tand des tijds doorstaan en blijft een favoriet boek voor jonge lezers. 'Jip en Janneke / 3' is een must-read voor iedereen die op zoek is naar een leuk en tijdloos boek voor kinderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke / 3 Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke / 3