Zwarts - Carkey 1986

Schrijver:
Titel: Carkey 1986
ISBN: 9789071678011
Uitgever: Probakker / Intermedia
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gemeten aan de eeuwenlange tijdas ontwikkelt de autotechniek zich in onze eeuw in een razend snel tempo, vaak bewonderenswaardig, maar dikwijls ook angstaanjagend snel.

Autotechnieken die de ouderen onder ons zagen ontstaan, worden door de jongere generaties min of meer als vanzelfsprekend beschouwd. Uit de onafzienbare rij van relatief recente vindingen en ontwikkelingen zijn voorbeelden te noemen als:

Turbo's - A.B.S. remsystemen - computertechnieken enz, enz,

Het schijnbaar onmogelijke is waargemaakt of staat op het punt waargemaakt te worden. In “Carkey 1986' staan wij even stil bij de ontwikkeling van de automobiel, die in de laatste honderd jaar heeft plaatsgevonden.

Wij hebben getracht een beeld te geven van het ontstaan van de automobiel in zijn totaliteit. Daarnaast hebben wij vele honderden adressen op het gebied van gespeclaliceerde bedrijven bijeengebracht om de gebruiker van dit boek een zo kompleet mogelijk overzicht te geven van de in Nederland gevestigde bedrijven die zich op de markt van de “historische” automobiel begeven.


Moge “carkey 1986” voor een ieder een waardevolle bijdrage leveren in het overbruggen van de kloof die thans, bij gebrek aan doelmatige kommunicatie, heerst bij het zoeken naar de juiste adressen van de gespecialiseerde bedrijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwarts - Carkey 1986