Adjiedj Bakas - De toekomst van God incl. cd

Schrijver:
Titel: De toekomst van God incl. cd
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Europa is het meest goddeloze continent op aarde. God komt niet eens voor in de ontwerp-grondwet van de EU. Atheïsten en agnosten lijken hier de touwtjes in handen te hebben. Maar er is een kentering gaande. Het bezoek van de paus aan Keulen in de zomer van 2005 trok enorme aantallen Europese jongeren en meer dan 90 procent van de Nederlanders gelooft weer in iets tussen hemel en aarde. Op internet zijn cyberdominees en podcastpriesters succesvol, het boeddhisme is sexy onder Europese elites, het fundamentalisme rukt op in Europa, zowel onder christenen als onder islamieten, terwijl in Centraal- en Oost-Europa een christelijk reveil gaande is. New age wordt mainstream, sjamanen doen goede zaken en het verband tussen religie, kunst en seksualiteit is terug. Sensuele en puriteinse spiritualiteit zijn beide succesvol aan het begin van de 21ste eeuw, hoewel er wel verschillen in religiebeleving zijn per generatie.
De markt voor zweefkezerij is booming. Waarheen, waarvoor? Dit nieuwe boek beschrijft de actuele trends in Europa op het gebied van religie en spiritualiteit. Met muziek erbij!
RecensieBakas en Buwalda, auteurs van ‘Megatrends Nederland’ (2005) en ‘Megatrends Europe’ (2006), beschrijven zeven maal zeven religieuze en spirituele trends: van individualisering van religie en een nieuwe orthodoxie tot mediatisering van religie – een bont circus trekt langs. Mensen komen steeds meer met andere religies in aanraking omdat ze over de hele wereld op vakantie gaan of omdat de hele wereld in de straat komt wonen of via internet de huiskamer inkijkt. Daar kunnen mensen alleen maar goed mee omgaan als zij een sterke eigen identiteit hebben, en die krijgt steeds vaker een spirituele of religieuze lading, zo constateren Bakas en Buwalda. Elke megatrend wordt rijk geïllustreerd: met kleurenfoto’s, feiten, verhalen en een gastcolumn. Een feest voor de zintuigen is dit boek: voor oog, hart en verstand, en zelfs voor de vingers (een aaibaar omslag) en de oren: de bijbehorende cd geeft voorbeelden van religieuze muziek uit de besproken megatrends, van een meditatief christelijk-Arabisch Kyrie tot een uit-je-dak Jezus-rap van ABN.
M.C. Brak

NIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adjiedj Bakas - De toekomst van God incl. cd Adjiedj Bakas - De toekomst van God incl. cd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.