Mascott, R.D. - 003 1/2 : de avonturen van James Bond junior

Schrijver:
Titel: 003 1/2 : de avonturen van James Bond junior
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna & Zoon, Utrecht
Bijzonderheden: 1969, 160 pp., paperback. In slechte staat: Veel vlekken, op voorkaft ook doorgedrukt naar eerste 8 pg.,, op achterkaft (zie foto) en op snee bovenzijde. schaafplek op achterkaft. Vochtbobbels op pagina's door bijna hele boek. Wel goed leesbaar.
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Maraboe pocket 23.
Oorspr. titel: 003 1/2 : The Adventures of James Bond Junior.
Vert.: Caspar Hendriks

tZoldertje uit Eindhoven

particulier

Logo tZoldertje

De boeken die te koop staan komen bijna allemaal uit eigen overvolle boekenkasten en zijn over het algemeen gelezen, meestal niet heel vaak (anders mogen ze niet weg!). Ik gun ze graag een nieuw leven en houd daarom de prijzen erg laag. Buiten werktijd afhalen mag altijd, voor verzending zoek ik de goedkoopste optie maar verzending met bijvoorbeeld speciale (iets duurdere) postzegels kan natuurlijk ook.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mascott, R.D. - 003 1/2 : de avonturen van James Bond junior Mascott, R.D. - 003 1/2 : de avonturen van James Bond junior

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij tZoldertje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met tZoldertje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en tZoldertje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van tZoldertje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • tZoldertje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.