Kristel van Genugten - Het stoere zelfmaakboek voor jongens (en

Schrijver:
Titel: Het stoere zelfmaakboek voor jongens (en meisjes)
ISBN: 9789021670744
Uitgever: Ploegsma
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hang je hamer in je zelfgemaakte gereedschapsbelt, en trek de natuur in om hout te zoeken voor je `talking sticks of je vlot. Met je eigen weerstation bepaal je of je eropuit trekt, of liever thuis begint aan je vlieger of je vleermuizenhuis. Voor je met je zelfgemaakte hengel gaat vissen, leg je een boodschap voor je ouders neer in onzichtbare inkt, geschreven met een ganzenveer. Als je honger krijgt, bak je een broodje boven het kampvuur, en dan is het tijd voor een speurtocht in de nacht. Gelukkig heb je een bliklantaarn!Meer dan 50 leuke, spannende en grappige dingen om te doen of te maken, voor binnen en buiten. De auteurs hebben alle projecten zelf met hun kinderen gemaakt en getest.Met dit boek hoef je je nooit meer te vervelen!
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.