Storm van Leeuwen , Ewout - Elfenwoud 1 De geboorte van Dia

Schrijver:
Titel: Elfenwoud 1 De geboorte van Dia
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
De zesjarige Diana blijkt een sterke binding te hebben met een machtige beukenboom in het geheimzinnige Woud van Bran, in een afgesloten dal in de bergen van Slowakije. De vakantie met haar vader, haar broer van zestien, Michaël, en de tweeling zusjes Wendy en Lucy die net dertien zijn, valt in het water door noodweer. Hun trein botst op een boom en ze raken verzeild in een pensionnetje in Branoçs, vlak bij het woud. De vader wordt weggeroepen: de stortregens hebben ook het project waar hij werkt in acuut gevaar gebracht. De kinderen blijven achter in het halfverzopen dorpje. Diana wordt ziek.
Dan klaart het weer op, ook Diana leeft een beetje op.
Ze trekken het woud binnen dat hen naar zich toe heeft geleid. Onder haar boom wordt Diana weer ziek, deze keer ernstiger; ook het noodweer komt terug...
Afgesloten van de buitenwereld dreigt het kind te sterven.
Ten einde raad ondernemen ze met hun bewusteloze zusje een hachelijke tocht door de nachtelijke bergen naar een ziekenhuis. Het woud blijft achter, zich machteloos verwerend tegen de sluipende dood door het gif dat in het riviertje is geloosd.
Machteloos? Niet helemaal. De natuurwezens hebben zich verenigd om het magische woud te redden, maar daar hebben ze de hulp van de mens voor nodig.
En daarvoor zullen ze zich moeten laten zien...
In Boek 2 worden de aanslagen op het Elfenwoud ernstiger. De kinderen weren zich uit alle macht. Michaël krijgt geen kans om zijn geliefde, het elfje Dia, te zoeken: alle aandacht focust zich op hem. De pers, die aan de ene kant hun bescherming is, veroorzaakt aan de andere kant een stormloop van nieuwsgierigen, tot het leger ingrijpt...

NIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Storm van Leeuwen , Ewout - Elfenwoud 1 De geboorte van Dia Storm van Leeuwen , Ewout - Elfenwoud 1 De geboorte van Dia

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.