Peter Høeg, P. Hoeg - Smilla S Gevoel Voor Sneeuw

Schrijver:
Titel: Smilla S Gevoel Voor Sneeuw
ISBN: 9789029078498
Uitgever: Samenw. Uitgeverijen Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Smilla's Gevoel Voor Sneeuw' is een spannende en intrigerende thriller geschreven door Peter Høeg. Het verhaal speelt zich af in Kopenhagen en volgt het leven van Smilla Jaspersen, een half-Groenlandse vrouw met een bijzonder talent voor het lezen van sneeuw.

Smilla is een eigenzinnige en intelligente vrouw die een geïsoleerd leven leidt. Ze voelt zich niet thuis in de Deense samenleving en heeft moeite om zich aan te passen. Haar enige echte vriend is een jonge Inuit-jongen genaamd Isaiah, die in hetzelfde appartementencomplex woont. Wanneer Isaiah plotseling overlijdt na een val van het dak, is Smilla ervan overtuigd dat er meer aan de hand is dan een ongeluk.

Smilla begint haar eigen onderzoek naar de dood van Isaiah en ontdekt al snel dat er een complot gaande is. Ze komt erachter dat Isaiah betrokken was bij een geheime expeditie naar Groenland, waarbij wetenschappers op zoek waren naar een meteoriet die de sleutel zou kunnen zijn tot het oplossen van een mysterieus raadsel. Smilla raakt steeds dieper verstrikt in het web van leugens en geheimen, en ze beseft dat haar eigen leven ook gevaar loopt.

Terwijl Smilla de waarheid probeert te achterhalen, wordt ze geconfronteerd met corruptie, samenzweringen en gevaarlijke tegenstanders. Ze moet haar eigen angsten overwinnen en haar gevoel voor sneeuw gebruiken om de waarheid te onthullen. Smilla's vastberadenheid en intelligentie maken haar een sterke en boeiende hoofdpersoon, en haar zoektocht naar gerechtigheid houdt de lezer op het puntje van zijn stoel.

'Smilla's Gevoel Voor Sneeuw' is een meeslepende thriller die de lezer meeneemt op een avontuurlijke reis door de straten van Kopenhagen en de ijzige landschappen van Groenland. Peter Høeg weet de spanning op te bouwen en de lezer te verrassen met onverwachte wendingen. Daarnaast behandelt het boek ook thema's zoals identiteit, racisme en de relatie tussen mens en natuur.

Met zijn levendige beschrijvingen en complexe personages weet Høeg de lezer te betrekken bij het verhaal en de mysteries die Smilla probeert op te lossen. Het boek is een mix van een psychologische thriller en een avonturenroman, en biedt een unieke kijk op de menselijke natuur en de kracht van intuïtie.

'Smilla's Gevoel Voor Sneeuw' is een bekroonde roman die wereldwijd lovende kritieken heeft ontvangen. Het is een boek dat zowel liefhebbers van thrillers als literaire fictie zal aanspreken, en het zal de lezer gegarandeerd in zijn greep houden tot de laatste pagina.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Høeg, P. Hoeg - Smilla S Gevoel Voor Sneeuw