Carroll, Henry - Lees dit als je topfoto's van plekken wilt mak

Schrijver:
Titel: Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken
ISBN: 9789068687255
Taal: Nederlands
Uitgever: Thoth
Bijzonderheden: 2017, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Fotograferen is immens populair. Per minuut worden ruim 200.000 foto's op internet gezet. Dat maakt he steeds lastiger om met je camera of smartphone een onderscheidende foto te maken. Maak écht mooie foto's met dit nieuwe boek uit de bestsellerreeks Lees dit als je topfoto's wilt maken. Het biedt een jargonvrije inleiding op alle aspecten van het fotograferen van plekken; van landschappen tot interieurs, stadsbeelden en architectuur.
Het maakt niet uit welke camera je hebt, waar je interesses liggen of wat je niveau is. Deze toegankelijke tips en bevat ook tal van iconische foto's van topfotografen. Deze zullen je inspireren prachtige foto's te maken van de plekken die het belangrijkst voor je zijn.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carroll, Henry - Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken Carroll, Henry - Lees dit als je topfoto's van plekken wilt maken