Kreuger, F.H. - De arrestatie van een meestervervalser / nieuwe

Schrijver:
Titel: De arrestatie van een meestervervalser / nieuwe feiten over Han van Meegeren
ISBN: 9789085710431
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen Magazines
Bijzonderheden: 2006, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Vlak na de oorlog schilderde Han van Meegeren, door Justitie opgesloten in het pand van de Joodse kunsthandel Goudstikker, een valse Vermeer. Alleen op die manier kon hij bewijzen dat hij de Nazi's geen Hollandse Meesters, maar vervalsingen van eigen hand had verkocht. Een pageturner over de spannendste episode uit het leven van Han van Meegeren.

Frederik H. Kreuger is emeritus hoogleraar aan de TU Delft. Hij is actief als thrillerschrijver en schreef eerder een biografie van Han van Meegeren.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kreuger, F.H. - De arrestatie van een meestervervalser / nieuwe feiten over Han van Meegeren Kreuger, F.H. - De arrestatie van een meestervervalser / nieuwe feiten over Han van Meegeren