Dickhaut, Sebastian - Basic Italian / authentieke Italiaanse ge

Schrijver:
Titel: Basic Italian / authentieke Italiaanse gerechten snel en makkelijk op tafel
ISBN: 9789044300963
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2001, paperback met flappen, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Authentieke Italiaanse recepten smakelijk en snel op tafel. Na het succesvolle Basic Cooking een nieuw deel in deze reeks.
Tagliatelle al ragú, saltimbocca, tiramisù, de meeste Nederlanders zijn inmiddels goed op de hoogte van de culinaire geneugten uit de Italiaanse keuken. Dat alleen mama's die uren in de keuken doorbrengen dit soort gerechten op tafel kunnen toveren, is een hardnekkig misverstand. Basic Italian is het eerste Italiaanse kookboek dat dat misverstand uit de wereld helpt. Cornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut, twee culinaire experts, verzamelden een keur aan authentieke Italiaanse gerechten die wél de tong strelen zoals alleen sommige mediterrane gerechten dat kunnen, maar geen urenlange retraite in de keuken vereisen. Met Basic Italian is de tijd van kleffe diepvrieslasagne en stukgekookte blikravioli voorbij en zet u in een handomdraai een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel. A tavola!
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dickhaut, Sebastian - Basic Italian / authentieke Italiaanse gerechten snel en makkelijk op tafel Dickhaut, Sebastian - Basic Italian / authentieke Italiaanse gerechten snel en makkelijk op tafel